Helgerudkvartalet

Fremdrift og nabokontakt

9 februar

Første spadetak

avatar

Hermine Simonsen

E-post

I tette snøbyger var det forrige uke første spadetak på Helgerudkvartalet! Det markerte er oppstart av neste fase. Andenæs Eiendom og Skanska fikk besøk av Ordfører i Bærum, Lisbeth Hammer Krog, som tok første spadetak i gravemaskin. Hun roste samtidig prosjektet for å skape et levende byliv i Sandvika, med butikker og serveringstilbud for alle.

Skanska er stolte av å være med på dette store og viktige byutviklingsprosjektet i Sandvika. Med den spesielle kombinasjonen av næring og bolig, og ikke minst ambisiøse miljøambisjoner, er dette et prosjekt som blir viktig for både oss og nærmiljøet.

Ordfører Lisbeth Hammer Krog tar første spadetak på Helgerudkvartalet

Skanskas prosjektleder Kenneth Blåfjell og prosjekteringsleder Håkon Sunde gleder seg over byggestart!